Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Καρφίτσες...καρφίτσες...και πάλι καρφίτσες!!!!

 
 
Και μετά τη μανία με τις μάσκες,η μανία με τις καρφίτσες ξαναχτυπά...
το επόμενο θα είναι μιά μάσκα καρφίτσα λοιπον :)
 
 
    Η γλαστρούλα είναι παρόμοι με αυτές στο παραμυθόσπιτο...χρειάστηκε αρκετά ψησίματα!!!Στην πίσω πλευρά είναι ενσωματωμένη η καρφίτσα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται...(Δυστυχως η φωτογραφική μου δεν βοηθάει για άλλη μια φορά)


 Η πορτούλα ήθελα να έχει κάτι το gothic αλλά μάλλον δεν...χαχα!Ισως με μια νυχτεριδούλα να φτιάξει το πράγμα (ή καμία κολοκύθα ???)...Το ύψος της συνολικής κατασκευής είναι 4 cm.Και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκαν αρκετά ψησίματαΣκέφτομαι να φτιάξω ενα tutorial μολις βρω λίιιγο χρονο για να σας δείξω πιο αναλυτικά την διαδικασία.




Το θυμωμένο  λιονταράκι ειναι συνέχεια της γατοκαταστασης(ανάρτηση λίγο παρακάτω)..και αυτο εμπνευσμένο απ' την Christie Friesen.Στα μαλλιά του ειναι μπλεγμένα μαργαριταράκια.
Φυσικά και αυτό δεν θα μπορούσε να ειναι τίποτα άλλο πέρα απο καρφίτσα...έχω φτιάξει όμως και πιο μικρόγια μενταγιόν!!!




Μετά απ' όλα αυτά έχω αρχίσει να νιώθω διχασμένη προσωπικότητα!Λουλουδάκια απ' τη μιά,gothic πορτούλες απ την άλλη....υπάρχει συσχετισμός?!?!? :/

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΚΑΡΦΙΤΣΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΛΙΓΟ GOTHIC ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ! ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσι μου καταπληκτικό και καλλιτεχνικότατο, είδα τώρα την ανάρτησή σου αλλά ένα σωρό προηγούμενες δεν μου εμφανίστηκαν, Γιατί;;;; Είσαι φοβερή σε ό,τι φτιάχνεις, μακάρι να μας χαρίσεις ένα tutorial για να δούμε πώς χειρίζεσαι τον πηλό σ' αυτές τις φανταστικές κατασκευές σου!!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφες οι καρφίτσες και πολύ ιδιαίτερες !!
    Κι εμένα θα μου άρεσε μία κολοκύθα στην gothic πορτούλα !!
    Φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστική δουλειά και στις τρεις καρφίτσες!!!Ολες τους έχουν εξαιρετικές λεπτομέρειες!!!Πολλά μπράβο για την τόσο διαφορετική κάθε φορά έμπνευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι απιθανη!!! απολαμβάνω την δουλειάσου !!!!! και θα επιθυμουσα μια και μας το πρότεινες μερικές οδηγίες (τις βασικές) της σωστής χρήσης του πολυμερικού πηλού!!!Φιλάκια μικρή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...